Tiltakozz!

természettudomány, politika, pszichológia, vallás...

Droidzóna, elő a gázálarcot, védőszemüveget!

Utolsó kommentek

1. acél kukri díj: Kubatov Gábor

2010.04.08. 12:50 Refuse/Resist!

Az acél kukrival elsősorban a pofátlan korrupciót szeretnénk jutalmazni, így kissé rendhagyó módon az első díjat egy kicsit más téren végzett áldozatos munkájáért kapja Kubatov Gábor.
Ezennel mindenféle borzongó izgatottság és érzelmi felhangok nélkül linkelem a kurucot.

Azonban azt hiszem, afelől keveseknek van kétsége, hogy megérdemelten kapja.
Ha valaki esetleg mégis értetlenkedne, indoklásképp linkelem bbjnick kartárs kommentjét.
Tanulságképp, hogy a jövőben kevesebb hasonló eset forduljon elő, küldöm a fidesznek is sok szeretettel Hitler szavait (magyar hangja Vona Gábor) "A buzeráns, a faszpumpás meg a Gábor" c. jelenetből, ahol elhangzik a demokratikus politikusok számára megszívlelendő tanulság: 

 

Szólj hozzá! · 3 trackback

Címkék: politika acél kukri

A bejegyzés trackback címe:

https://tiltakozz.blog.hu/api/trackback/id/tr681904069

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fidesz Exkluzív! 2010.04.10. 00:46:11

Az Egyenlítő TV birtokába került a Kubatov-féle adatbázis egy része - "Megszereztük a Fidesz adatbázisát, ilyet csak a Rákosi-rendszerben láthattak" - valamint a rendszer használati utasítása. Az OVB a Kubatov-felvételt hitelesnek fogadta el,...

Trackback: Beszéljen személyesen Ön is Kubatov Gáborral! 2010.04.09. 00:46:04

„…Tehát meg tudom mondani a városban, hogy kik azok a komcsik akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát és nem a Fideszt támogatták. Infrastruktúrában nagyon nagyon sokat fejlődtünk…” – Kubatov GáborMivel az Egyen...

Trackback: Vizsgálatok a Kubatov-beszéd miatt 2010.04.08. 16:00:01

Az adatvédelmi ombudsman hivatala szúrópróbaszerű vizsgálatot indít a pártok adatbázisaira irányulóan. Ennek oka a Fidesz pártigazgatójának szerdán napvilágot látott beszéde.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása