Tiltakozz!

természettudomány, politika, pszichológia, vallás...

Droidzóna, elő a gázálarcot, védőszemüveget!

Utolsó kommentek

Visszatérés

2010.04.08. 10:30 Refuse/Resist!

Nemrég divatba jött a mikroblogolás, minimálposztolás, odaböffentés. Sajnos a magyar blogvilág nagy része kiköltöztette a magánblogolását tumblrre, ahol kompresszoros fospumpával megy a zajgenerálás és bármilyen értelmes párbeszéd kizárva. Itt legalább a halovány esélye megvan annak, hogy valamiféle párbeszéd, vita kialakuljon a kommentmezőben.

A színvonal nyilván nem a peer review folyóiratok, és nem is a színvonalasabb nagyblogok szintjét fogja becélozni, csupán tömörített megmondás, amit persze kérésre kifejtek, ha a tisztelt olvasóközönség kéri.

A tuti persze csak az lesz, hogy tévedni fogok, nem is egyszer, úgyhogy sok szeretettel várom a boxkesztyűvel és ágyékvédővel felszerelt kommentelőket is!

Let's roll!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiltakozz.blog.hu/api/trackback/id/tr821338374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása